Siltasaariseura ry on alueensa - Siltasaari ja Hakaniemi - kaupunginosayhdistys, joka toimii asukkaiden ja jäsentensä viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden edistämiseksi sekä alueensa kehittämiseksi esteettisiä ja kulttuurisia arvoja noudattaen
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys pyrkii toimialueensa etujärjestönä vaikuttamaan aluetta koskevaan päätöksentekoon
  • alottein, esityksin ja lausunnoin
  • järjestää kokous- ja esitelmätilaisuuksia sekä ohjelma- ja julkaisutoimintaa.
  • toimeenpanee erilaatuisia juhla- ja viihdetilaisuuksia sekä edistää alueensa harrastustoimintaa retkillä ja opintomatkoilla.

SILTASAARISEURAN TOIMISTON PÄIVYSTYKSET

PITKÄNSILLANRANTA 7-9, PUH. 09-736423
Toimisto on avoinna seuraavasti:  maanantaisin 11 - 13.
Kiireellisissä tapauksissa voi soittaa tiistaisin ja torstaisin klo 12-15
numeroon 040 - 5453803/Hellevaara.
Kulttuurimatkojen lähdöt KIASMAN bussipysäkiltä. Tämä siitä syystä, että Hakaniemessä on pitkäaikainen "remonttimyllerrys".
HUOMATKAA, jokaisella matkalla on oma VIITEnumeronsa pankkiin maksettaessa. Pankkitilin numero on NORDEA FI19 1011 3007 2000 99.