MARRASKUUSSA ALGERIAAN 30.11. - 9.12.2019

Päivämäärä ja kellonaika:
Lauantai, 30. marraskuu 2019 (Koko päivä) - Maanantai, 9. joulukuu 2019 (Koko päivä)
Afrikan maanosan suurin maa, Algeria, kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen, foinikialaisten ja roomalaisten ajoista lähtien tarjoaa upean ohjelman kiertomatkalle, jonka huipentumana matka Saharan keskelle tuaregien pariin. Katso ohjeet, hinna ja tarkempi matkaohjelma oheisesta PDF-tiedostosta.

Matkaohjelma sovittu alustavasti. Muutokset mahdollisia.

• Matkan hinta n. 2320 € (n. 2370 € ei-jäsen), täysihoito, 2 hh (lisämaksu 1 hh n. 200 €
  • Matkanjohtaja Jarno Peltonen.
  • Matkan järjestäjä Suomalais-arabialainen yhdistys ry SARAB (yhteismatka Siltasaariseuran kanssa), vastuullinen matkatoimisto Axtours.ax Ab, Maarianhamina.
  • Alustavat tiedustelut s-postios. jarno.peltonen@sarab.fi . Sitovat ilmoittautumiset viimeistään lauantaina 20.7.
  • s-postios. matkat@sarab.fi .

Varmistunut matkaohjelma ja lopullinen hinta välitetään kiinnostuneille s-postina. Matkaohjelma on nähtävissä myös sivuilla www.sarab.fi

File attachments: